ΑΓΟΡΑ

Πιέτρης

Tα καλύτερα ψωμιά των Αθηνών

21.09.2016

Ενας μικρός φούρνος που δεν τον πιάνει το μάτι σου, στο τέλος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, φτιάχνει ένα ξεχωριστό ψωμί. Καρβέλι μαύρο και άσπρο, ζυμωτό με προζύμι, με άλευρα από τους Μύλους Παπαφίλη στην Κόρινθο. Είναι ο τύπος του ψωμιού που προτιμώ. Δεν έχει κυψέλες, δεν είναι λαστιχωτό και κρατάει τουλάχιστον 1 εβδομάδα αναλλοίωτο. Τα άλλα προϊόντα του φούρνου είναι συμπαθητικά, αλλά χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το ψωμί αυτό, όμως, αξίζει τον κόπο. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Ηλιούπολη.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών