ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σάντουιτς και σούσι στο «Cinco»

Το bar-restaurant της Σκουφά ανανεώθηκε.

16.11.2016| Updated: 15.02.2024
Σάντουιτς και σούσι στο «Cinco»

Το bar-restaurant της Σκουφά ανανεώθηκε. Πλέον προσφέρει all day menu, από τις 11 το πρωί με μοντέρνο εσπρέσο μπαρ και σάντουιτς, μέχρι τις 7 μ.μ. Δοκιμάσαμε το σάντουιτς «triplo», με αυγό, αβοκάντο, καπνιστή πρόβολα, στο οποίο δίνεται η επιλογή να προσθέσουμε cecina (ισπανικό μοσχαρίσιο αλλαντικό) ή καπνιστό μοσχαρίσιο μπούτι. Ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο το «de camarones», με γαρίδες τεμπούρα, σος ταρτάρ, πίκλα τζίντζερ και αβοκάντο, τραγανό μέσα και έξω. Μετά τις 7, η κουζίνα μαγειρεύει ιδανικά συνοδευτικά του ποτού, συνδυάζοντας Ιαπωνία, Περού και Ισπανία, με sushi, με πολύχρωμα ρολά (δοκιμάστε τόνο, με σάλτσα teriyaki, ρέβα και αυγά χελιδονόψαρου) και μικρά πιάτα μεγάλης νοστιμιάς, όπως τα μανιτάρια με μέλι, miso και γκοργκοντζόλα και τα mini μπέργκερ, το δημοφιλέστερο finger food του μαγαζιού.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών