ΕΞΟΔΟΣ

Στον Πειρατή για τσιπουρίτο

Ύδρα (part 2)

24.08.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Παλιό μπαρ, με ροκ μουσικές και καλτ ποτά, στο λιμάνι, μετά το άγαλμα του Κουντουριώτη. Αν καθίσετε έξω-έξω, μπορείτε να χαζέψετε το σουλάτσο Υδραίων και επισκεπτών. Η λίστα κοκτέιλ περιλαμβάνει κλασικές προτάσεις αλλά και ορισμένες πιο πρωτότυπες που φτιάχνουν ο Ζευς, η Ζάρα και η Φιόνα. Δοκιμάστε το Τσιπουρίτο (σαν pisco sour, αλλά με τσίπουρο) και το Greektini (με μαστίχα, βότκα, λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι). Ανοιχτά από το πρωί για καφέ. Αν πεινάσετε, υπάρχουν ορισμένα καλοφτιαγμένα πιάτα (μακαρονάδες, κλαμπ σάντουιτς κ.λπ.). Το μεσημέρι το πιάνει η ζέστη, από το απόγευμα και μετά είναι τέλεια. Αν πετύχετε πάρτι, θα το ευχαριστηθείτε.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών