ΕΞΟΔΟΣ

Τα κόκκινα πιθάρια

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Χρησιμοποιούν ντόπια υλικά, έχουν στο μυαλό τους τις παραδοσιακές συνταγές, αλλά προσπαθούν να δώσουν μια νέα πινελιά στην κουζίνα τους. Αυτό κάνουν στο εστιατόριο στο κέντρο της Βυτίνας, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σταθερή πρόταση για όσους επισκέπτονται την περιοχή. Δοκιμάστε το μελωμένο κριθαρότο με φρέσκα μανιτάρια, την καραμελωμένη πανσέτα και το ελάφι με δαμάσκηνα. Λίστα με επιλεγμένα κρασιά, όλα ελληνικά.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών