ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ταλιάτα και bagel στο «Trap»

Το μπαρ-κρυψώνα στο Σύνταγμα πρόσθεσε έναν μικρό κατάλογο φαγητού δίπλα στα κοκτέιλ, τα οποία επιμελούνται οι συνιδιοκτήτες και μέλη της ομάδας Kintsugi.

16.11.2016| Updated: 15.02.2024
Ταλιάτα και bagel στο «Trap»

Το μπαρ-κρυψώνα στο Σύνταγμα πρόσθεσε έναν μικρό κατάλογο φαγητού δίπλα στα κοκτέιλ, τα οποία επιμελούνται οι συνιδιοκτήτες και μέλη της ομάδας Kintsugi. Το μενού κινείται σε διεθνείς διαδρομές, από μπέργκερ και burrito μέχρι ταρτάρ σολομού και καρπάτσιο μοσχαρίσιο. Δοκιμάσαμε το bagel με σαλάτα τόνου, αβοκάντο, τυρί cheddar και καραμελωμένο κρεμμύδι, μια σαλάτα με τρυφερές πρασινάδες, κοτόπουλο, παρμεζάνα και νόστιμο ντρέσινγκ με λιαστή ντομάτα και το μπέργκερ. Ηταν ιδανικά ψημένο και άπλωνε τους χυμούς του αρμονικά στην γκοργκοντζόλα και στα μανιτάρια portobello. Επιπλέον πλεονέκτημα η καλή τιμολόγηση (περίπου 12€/άτομο). Θα ξαναπάμε για τα υπόλοιπα πιάτα και για το brunch του Σαββατοκύριακου, συνοδεία κοκτέιλ μετά μουσικής.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών