ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σουβλάκι του Hoocut έγινε (και) vegetarian

Αυτές είναι οι χορτοφαγικές εκδοχές του τυλιχτού, έτσι όπως τις εμπνεύστηκε η ομάδα της Cookoovaya.

30.06.2021| Updated: 06.10.2021
Το σουβλάκι του Hoocut έγινε (και) vegetarian

Η ομάδα της Cookoovaya ανέλαβε πριν τρία χρόνια να παρουσιάσει τη δική της «σπουδή» στο παραδοσιακό σουβλάκι συστήνοντάς μας το Hoocut. Τώρα, μελετημένες vegetarian εκδοχές του πιο διάσημου ελληνικού street food έρχονται να συμπληρώσουν το μενού.

Η γνωστή παρέα των τεσσάρων μαγείρων -o Περικλής Κοσκινάς, ο Κλεομένης Ζουρνατζής, ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος- έψαξε από την αρχή τα μυστικά για την παρασκευή του απλού και σπουδαίου τυλιχτού. Και τα κατάφερε περίφημα. Τι γίνεται όμως με εκείνους που θέλουν ν’ απολαύσουν κάτι εξίσου νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό αλλά χωρίς κρέας και άλλα ζωικά παράγωγα;

Η εκδοχή με τηγανητό καλαμάρι περιέχει ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και το σουβλάκι με χούμους.

Κάπου εδώ έρχεται το vegetarian σουβλάκι του Hoocut. Πίτα τυλιχτή με χειροποίητα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και ρύζι, τζατζίκι και άνηθο αλλά και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι, χούμους με ρεβύθια και ταχίνι, κύμινο και πιπέρι καγιέν είναι μερικές μόνο από τις επιλογές χωρίς κρέας που θα βρούμε στο μενού του.

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών