Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα. Αυτές τις μέρες, μετά την αφθονία των γιορτινών τραπεζιών, αναζητάμε πιο ελαφριά, θρεπτικά γεύματα που θα μας επαναφέρουν στο πρόγραμμα, θα μας τονώσουν και θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα. Τα φαγητά με ψάρι τα νιώθουμε αυτή τη περίοδο σαν πραγματικό «γιατρικό». Γρήγορα και εύκολα, τα ψάρια μαγειρεύονται και ψήνονται με ένα σωρό τρόπους και δίνουν τη πιο νόστιμη λύση στο ερώτημα «τι τρώμε σήμερα;». Με αφορμή και την γιορτή των Θεοφανείων, που έχει συνδεθεί με την κατανάλωσή τους, δοκιμάζουμε κλασικές πεντανόστιμες ψαροσυνταγές με όσα βρίσκουμε στα ιχθυοπωλεία αυτή την εποχή – από μπαρμπούνια σαβόρο μέχρι ψαρόσουπα και φίνο κερκυραϊκό μπιάνκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοτοσαλάτα ασιατική με πικάντικο ντρέσινγκΣαλάτες: 20 συνταγές για νόστιμη αποτοξίνωση

Δείτε εδώ 12 κλασικές ελληνικές συνταγές με ψάρι:

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών