Από τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, bartender του Amigos.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά μαζί με 2 παγάκια. Χτυπάμε πολύ καλά για 15 δευτερόλεπτα, ώστε να λιώσει η μαρμελάδα. Σουρώνουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι, γεμίζουμε με τριμμένο πάγο, γαρνίρουμε με λίγη μαρμελάδα και τα φύλλα του δυόσμου και σερβίρουμε.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών