Από τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, bartender του Amigos.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά μαζί με 2 παγάκια. Χτυπάμε πολύ καλά για 15 δευτερόλεπτα, ώστε να λιώσει η μαρμελάδα. Σουρώνουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι, γεμίζουμε με τριμμένο πάγο, γαρνίρουμε με λίγη μαρμελάδα και τα φύλλα του δυόσμου και σερβίρουμε.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών