Αν θέλουμε, μπορούμε να συνοδεύσουμε το φαγητό με μικρές άζυμες πίτες που θα ψήσουμε σε σχαροτήγανο ή στη σχάρα της ψησταριάς. Είναι πολύ απλές και δεν χρειάζονται καν συγκεκριμένη αναλογία. Φτιάχνουμε ένα απλό ζυμάρι αναμειγνύοντας κίτρινο σκληρό αλεύρι σίτου με νερό μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι που να πλάθεται. Παίρνουμε μικρές δόσεις, τις πιέζουμε να γίνουν πλακέ πιτούλες και τις ψήνουμε απευθείας πάνω στη σχάρα ή σε λαδωμένο και καυτό σχαροτήγανο μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 192.