![Τυλιχτά σουβλάκια με σπιτικό «γύρο» κοτόπουλου στο τηγάνι, πράσα και καρότα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/tilixta-souvlakia-me-spitiko-gyro-kotopoulou-sto-tigani-prasa-kai-karota-gastronomos-420x560.jpg?v=1720445505)
30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 6Για τη σαλάτα
Για τη σάλτσα
Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Διαδικασία
Σαλάτα
- Για την λαχανοσαλάτα coleslaw ξεκινάμε και σε ένα μπολ ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.
Σάλτσα
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μέτριο μπολ.
- Διακοσμούμε με ρόδι, σταφίδες, σελινόριζα (ή τα φύλλα σέλινου), ραπανάκια και προσούτο, μόνα τους το καθένα ή σε όποιο συνδυασμό μας αρέσει.
Σερβίρισμα
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα υλικά του σερβιρίσματος (αν και όσα θέλουμε) και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 186.