15' προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Για τη μακαρονοσαλάτα με τόνο, μπρόκολο και πιπεριές, βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει για όση ώρα λένε οι οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα τελευταία 3 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα μπουκετάκια του μπρόκολου και τα βράζουμε όλα μαζί (καλό είναι να μην παραβράσει το μπρόκολο).
  3. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και το μπρόκολο και τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό.
  4. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  5. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον τόνο (τον οποίο κομματιάζουμε με το χέρι), την κάππαρη, τον μαϊντανό, τις πιπεριές, τον μαϊντανό, την πάπρικα, το λάδι και το ξίδι.
  6. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τη μακαρονοσαλάτα με τόνο, μπρόκολο και πιπεριές.

Συνταγές με Μακαρόνια

Συνταγές με Μπρόκολο

Συνταγές με Τόνος

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών