30' προετοιμασία
13' μαγείρεμα
Σύνολο: 43'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια.
  2. Λιώνουμε στο μούλτι τις αντσούγιες, το σκόρδο, τα κουκουνάρια, τον μαϊντανό και το μισό λάδι.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε μέτριο ταψί, αραδιάζουμε τα μπαρμπούνια και περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι.
  4. Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και ψήνουμε στους 200° C, για 12-13 λεπτά.

Στο ποτήρι μας ένα Νυχτέρι Σαντορίνης.

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Μπαρμπούνια

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών