30' προετοιμασία
13' μαγείρεμα
Σύνολο: 43 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια.
  2. Λιώνουμε στο μούλτι τις αντσούγιες, το σκόρδο, τα κουκουνάρια, τον μαϊντανό και το μισό λάδι.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε μέτριο ταψί, αραδιάζουμε τα μπαρμπούνια και περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι.
  4. Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και ψήνουμε στους 200° C, για 12-13 λεπτά.

Στο ποτήρι μας ένα Νυχτέρι Σαντορίνης.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών