10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 6

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Ανακατεύουμε τη χαρίσα (καυτερή σάλτσα πιπεριάς) ή το ταμπάσκο, τον πολτό σκόρδου και το λάδι και αλείφουμε τα κυπριακά πιτάκια.
  3. Τα ψήνουμε για 8 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
  4. Τα πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι και τον κόλιανδρο ή μαϊντανό.
  5. Σερβίρουμε με τα μαριναρισμένα κατσικίσια τυράκια ή τα κυβάκια φέτας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Άρθρα και Συνταγές με Μαϊντανός

Άρθρα και Συνταγές με Σουσάμι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών