Κυπριακά αρωματικά πιτάκια με συνοδεία κατσικίσιου τυριού.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 6 πιτάκια

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Ανακατεύουμε τη χαρίσα (καυτερή σάλτσα πιπεριάς) ή το ταμπάσκο, τον πολτό σκόρδου και το λάδι και αλείφουμε τα κυπριακά πιτάκια.
  3. Τα ψήνουμε για 8 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
  4. Τα πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι και τον κόλιανδρο ή μαϊντανό.
  5. Σερβίρουμε με τα μαριναρισμένα κατσικίσια τυράκια ή τα κυβάκια φέτας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών