15' προετοιμασία
20' ψήσιμο
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

Μπριζόλες

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τις μπριζόλες σε βαθύ σκεύος και μαρινάρουμε για 2 ώρες.

Ψήσιμο

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  2. Βάζουμε τις μπριζόλες στο ταψί μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά και να ψηθούν καλά εσωτερικά.

Η δοκιμή μας

  1. Ψήσαμε το κρέας στα κάρβουνα, σε δυνατή θράκα και σε καλά λαδωμένη σχάρα.
  2. Χρειάστηκαν 7 λεπτά από κάθε πλευρά ώστε να έχουμε καλοψημένες αλλά ζουμερές μπριζόλες.
  3. Συνοδεύουμε με ψημένα καλαμπόκια, πασπαλισμένα με χοντρό αλάτι ή ένα αφράτο ρύζι με λαχανικά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών