Αρωματικό ρύζι με φρέσκα μυρωδικά. Είναι ελαφρύ, πεντανόστιμο και έτοιμο σε μόλις 15 λεπτά.

5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-3

Διαδικασία

  1. Βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Οταν είναι έτοιμο, το σουρώνουμε.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και τον κόλιανδρο (ή μαϊντανό). Ανακατεύουμε για 3 - 4 λεπτά και σερβίρουμε.
  3. Συνοδεύουμε με: καπνιστή πέστροφα ή άλλο καπνιστό ψάρι της αρεσκείας μας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών