Χορταστική και ιδιαίτερη σαλάτα, ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες της άνοιξης.
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Ξεφλουδίζουµε τη σελινόριζα, την κόβουµε σε µπαστουνάκια ή τη χοντροτρίβουµε, τη ρίχνουµε σε µπολ και την περιχύνουµε µε το χυµό λεµόνι.
- Προσθέτουµε τη µαγιονέζα, τη µουστάρδα και την κάππαρη, αλατοπιπερώνουµε και ανακατεύουµε καλά όλα τα υλικά.
- Μοιράζουµε σε 4 πιάτα τη ρόκα, το µείγµα της σελινόριζας, σκορπίζουµε τα φιλέτα από το κουµπρί και σερβίρουµε µε ψηµένο τραγανό ψωµί.