Νόστιμο, θρεπτικό, εύκολο στο μαγείρεμα, το συκώτι είναι ιδανικός μεζές για να συνοδεύσει ουζάκι ή μπίρα.

15' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το συκώτι. Ανακατεύουμε καλά να ψηθεί απ’ όλες τις πλευρές για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει. Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι, αλατοπιπερώνουμε, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 - 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τα φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
  2. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών