![Χοιρινή τηγανιά με σύγλινο, απάκι και θρούμπι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/02/choirini-tigania-me-syglino-apaki-kai-throympi_gastronomos-1-420x560.jpg?v=1707300346)
10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: για 2 τοστΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τοστ με απάκι και πικάντικη γραβιέρα, σοτάρουμε τα ντοματίνια στο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά.
- Σβήνουμε με το βαλσαμικό και προσθέτουμε το θυμάρι.
- Μοιράζουμε τα σοταρισμένα ντοματίνια σε 2 φέτες πολύσπορο ψωμί για τοστ.
- Πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού βάζουμε από 30-40 γρ. απάκι και από 1 φέτα γραβιέρα πικάντικη.
- Κλείνουμε με άλλες 2 φέτες πολύσπορο ψωμί για τοστ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα.
- Κόβουμε, το τοστ με απάκι και πικάντικη γραβιέρα, σε τρίγωνα και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 133.