Δυναμωτικό σνακ για τα παιδιά στο σχολείο.

30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: περίπου 20 τμχ.

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε ανοξείδωτο μπολ ή σε μικρή κατσαρόλα που στερεώνουμε πάνω από κατσαρόλα με λίγο νερό που βράζει) και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε με σπάτουλα, μέχρι να αναμειχθούν. Προσθέτουμε τα δημητριακά και τις σταφίδες και ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά από το μείγμα σοκολάτας - ταχινιού.
  2. Καλύπτουμε ένα ρηχό ταψί ή πιατέλα με λαδόκολλα. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε δόσεις από το μείγμα και τις βάζουμε στη λαδόκολλα, σε ακανόνιστο σχήμα, σαν «βραχάκια». Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 βράδυ ή μέχρι να σφίξει η κουβερτούρα. Τα σερβίρουμε από το ψυγείο, γιατί, όσο μένουν εκτός, μαλακώνουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών