15' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 27 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 500 γρ

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C, στον αέρα.
  2. Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι σε δόσεις και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  4. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα (στο μέγεθος ενός μικρού καρυδιού) από τη ζύμη και την πλάθουμε μπαλάκι.
  5. Το πιέζουμε να γίνει λίγο πλατύ και το ακουμπάμε στη λαμαρίνα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
  6. Ψήνουμε τα μπισκότα για 12 λεπτά.
  7. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Μυστικά

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα καρύδια με κάσιους και τα φουντούκια με αμύγδαλα

Συνταγές με Καρύδια

Συνταγές με Ξηροί καρποί

Συνταγές με Φουντούκια

Συνταγές για Γλυκό

Συνταγές για Πρωινό

Συνταγές για Σνακ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών