15' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 27'

Υλικά

Μερίδες: 500 γρ

Διαδικασία

  1. Για τα υγιεινά μπισκότα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C, στον αέρα.
  2. Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι σε δόσεις και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  4. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα (στο μέγεθος ενός μικρού καρυδιού) από τη ζύμη και την πλάθουμε μπαλάκι.
  5. Το πιέζουμε να γίνει λίγο πλατύ και το ακουμπάμε στη λαμαρίνα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
  6. Ψήνουμε τα μπισκότα για 12 λεπτά.
  7. Βγάζουμε τα μπισκότα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Μυστικά

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα καρύδια με κάσιους και τα φουντούκια με αμύγδαλα

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδια

Άρθρα και Συνταγές με Ξηροί καρποί

Άρθρα και Συνταγές με Φουντούκια

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών