ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Λουκάκος στο Deck Bar της Πάρου

Ένα μενού βασισμένο στη γη και τη θάλασσα υπογράφει ο σεφ Γιάννης Λουκάκος στη Νάουσα της Πάρου.

16.05.2022
Ο Γιάννης Λουκάκος στο Deck Bar της Πάρου

To Deck Bar-Restaurant της Πάρου υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα μενού βασισμένο στη γη και τη θάλασσα, σε επιμέλεια του Γιάννη Λουκάκου και εκτέλεση του Νίκου Γαλατσάνου.

Στον χώρο όπου κάποτε στεγαζόταν το Ξενία, σε ένα όμορφο σημείο με θέα τον κόλπο της Νάουσας, ο σεφ προτείνει πιάτα που ενσωματώνουν δημιουργικά την παράδοση της κυκλαδίτικης και μεσογειακής κουζίνας. Το κτίριο του «Ξενία» ανακαινίστηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο χώρο με λιτό ντιζάιν− σκηνικό ταιριαστό με τη γαστρονομική προσέγγιση του σεφ Γιάννη Λουκάκου.

Το λαβράκι carpaccio με αχινό, αρωματικό λαδολέμονο με yuzu, ταραμοσαλάτα και ντομάτες confit, τα χτένια au gratin με κρούστα φουντουκιού, κάρι, κυκλαδίτικη λούζα και αφράτο αυγολέμονο, η βελουτέ αστακού με καλαμπόκι, το ταρτάρ τόνου με δυόσμο και σουσάμι, όπως και η σφυρίδα fricassee με καλοκαιρινά χόρτα, μυρωδικά και αυγολέμονο αρωματισμένο με λάιμ είναι μερικές μόνο από τις επιλογές του καινούργιου καταλόγου.

Οι λάτρεις του κρέατος θα δοκιμάσουν μεταξύ άλλων και αρνίσιο παϊδάκι γαλλικής κοπής με καπονάτα μελιτζάνας, τραγανή πατάτα και πέστο από φυστίκι Αιγίνης.

Η εκτενής λίστα κρασιών περιλαμβάνει ελληνικές και διεθνείς ετικέτες ενώ στο μπαρ του Deck ετοιμάζουν για τους επισκέπτες signature και classic cocktails που συνοδεύουν ιδανικά τα δημιουργικά πιάτα.

Deck Bar-Restaurant, Νάουσα, Πάρος, Παραλία Πιπέρι, Τ/ +30 6986515817

Εστιατόρια

Νησιά Αιγαίου

Πάρος

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών