ΕΞΟΔΟΣ

Εμπειρία πολυτελών διακοπών στην Πάρο

Διακοπές πολυτελείας σε μια βίλα στην Πάρο, σε απόσταση αναπνοής από τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς του νησιού.

14.06.2022| Updated: 16.02.2024
Εμπειρία πολυτελών διακοπών στην Πάρο

Είχαμε κλείσει ραντεβού με τους ανθρώπους της Blueviu μπροστά στο λιμάνι της Πάρου. Θα μας περίμεναν στην Παροικιά, για να μας παραδώσουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που είχαν φροντίσει να μας νοικιάσουν και στη συνέχεια να μας οδηγήσουν στη βίλα που είχαμε κλείσει για τις επόμενες 5 ημέρες. Ήθελαν να μας ξεναγήσουν και να μας δείξουν τους φανταστικούς χώρους του πολυτελούς καταλύματος, τις πελώριες βεράντες με την υπέροχη θέα και το πώς λειτουργεί το εξωτερικό τζακούζι, να βεβαιωθούν ότι είμαστε ευχαριστημένοι και να μείνουν ήσυχοι ότι όλες μας οι ανάγκες είναι καλυμμένες. Μας έδωσαν το τηλέφωνό τους δια παν ενδεχόμενο, μας καληνύχτισαν και μείναμε σε επαφή σε όλη τη διάρκεια του πενθήμερου. Ήταν σε ετοιμότητα κάθε, μα κάθε φορά που τους καλέσαμε, πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν με ευγένεια, ακόμα και να μας προτείνουν τις ιδανικές παραλίες, το πλησιέστερο μάρκετ, το πιο καλό ντελίβερι καφέ. 

Η βίλα που είχαμε επιλέξει για τη διαμονή μας -μεταξύ άλλων θαυμάσιων καταλυμάτων-, βρίσκεται στον Παρασπόρο, σε πολύ βολικό σημείο για να προσεγγίσουμε πολλά από τα γαστρονομικά σημεία του ενδιαφέροντός μας. Έτσι -συν του ότι η ομάδα της Blueviu μας πρότειναν τα καλύτερα και πιο ψαγμένα μαγαζιά για φαγητό και ποτό-, φτιάξαμε ένα τέλειο πλάνο, και τις ημέρες της παραμονής μας στο νησί επισκεφτήκαμε τους πιο περιποιημένους καφενέδες, δοκιμάσαμε φαγητό σε high end εστιατόρια και περιηγηθήκαμε στα ατέλειωτα αμπελοτόπια του νησιού και στα πολλά μικρά οινοποιεία του.  

Για όποιες απορίες ή ανάγκες προέκυψαν και χρειάστηκε να επιληφθούν, οι Blueviu ανταπεξήλθαν υποδειγματικά καθώς, όπως μας είπαν, συνεργάζονται με ένα δίκτυο αφοσιωμένων και έμπειρων τοπικών επαγγελματιών. Συγκεκριμένα, φρόντισαν να μας εξασφαλίσουν ιδιωτικό σεφ και υπηρεσίες babysitting την ημέρα που αποφασίσαμε να βάλουμε τη μηχανή στο ρελαντί και να παραδοθούμε στην περιποίηση άλλων, μια μέρα με μηδέν μποφόρ που θέλαμε λίγο κρασί και λίγο θάλασσα μας κανόνισαν εκδρομή με σκάφος, μας εξασφάλισαν τις κατάλληλες επαφές όταν ζητήσαμε μαθήματα surfing, yoga και θεραπείες spa, και γενικά μας παρείχαν όλες τις υπηρεσίες concierge, συμπεριλαμβανόμενης της πιθανότητας διοργάνωσης ιδιωτικού cocktail party σε περίπτωση που τελικά κατάφερναν να έρθουν από την Αθήνα μια παρέα φίλων με διάθεση για ξέφρενες διακοπές.  

Η Blueviu είναι μια εταιρεία διαχείρισης και ενοικίασης πολυτελών τουριστικών ακινήτων με έδρα την Πάρο. Διαχειρίζονται boutique βίλες και σουίτες προς τουριστική (βραχυχρόνια) ενοικίαση, αποκλειστικά στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Blueviu

Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, Παροικιά, Πάρος

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών