10'
προετοιμασία
5' βράσιμο
15'
αναμονή
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις πρασινάδες με chutney, βάζουμε, σε ένα μπρίκι, το νερό με το βαλσάμικο.
- Μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μαρμελάδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το ελαιόλαδο, πρσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρουμε τις πρασινάδες και ρίχνουμε από πάνω σε κουταλιές το τσάτνεϊ μαρμελάδας.