ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπράουνι με καραμελίτσες βουτύρουΜπράουνι με καραμελίτσες βουτύρου
15' προετοιμασία
50' μαγείρεμα
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 5'

Υλικά

Κομμάτια: 12

Ασπρο μείγμα

Μαύρο μείγμα

Διαδικασία

  1. Για το δίχρωμο μπράουνι με ινδοκάρυδο ξεκινάμε με το να στρώσουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 20x25 εκ.

Άσπρο μείγμα:

  1. Ανακατεύουμε τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.

Μαύρο μείγμα:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά.
  2. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
  3. Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα.
  5. Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα.
  6. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα.
  7. Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά.
  8. Αφήνουμε το δίχρωμο μπράουνι με ινδοκάρυδο να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών