ΑΓΟΡΑ

Φούρνος Τρίμμης

Εκδρομή στην Αίγινα (part 3)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Πάνω από 120 χρόνια είναι φουρναραίοι οι Τρίμμηδες. Στα ηνία της επιχείρησης είναι τώρα ο Αντρέας, που έχει φτιάξει έναν σύγχρονο φούρνο με ξύλα στην Αίγι- να και έχει δύο υποκατα- στήματα στην Πέρδικα και στον Μαραθώνα. Θα βρεί- τε μαύρο γερμανικό ψωμί, καρβέλι ζυμωτό (το λένε «ζακυνθινό» αυτό που είναι μόνο με προζύμι), σκέτο ή με γλυκάνισο, παξιμάδια σικάλεως, λαδιού, ωραίο κουλούρι Θεσσαλονίκης, διάφορα βουτήματα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών