Πάνω από 120 χρόνια είναι φουρναραίοι οι Τρίμμηδες. Στα ηνία της επιχείρησης είναι τώρα ο Αντρέας, που έχει φτιάξει έναν σύγχρονο φούρνο με ξύλα στην Αίγι- να και έχει δύο υποκατα- στήματα στην Πέρδικα και στον Μαραθώνα. Θα βρεί- τε μαύρο γερμανικό ψωμί, καρβέλι ζυμωτό (το λένε «ζακυνθινό» αυτό που είναι μόνο με προζύμι), σκέτο ή με γλυκάνισο, παξιμάδια σικάλεως, λαδιού, ωραίο κουλούρι Θεσσαλονίκης, διάφορα βουτήματα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.