ΑΓΟΡΑ

Ο Μιράν στο λιμάνι

Στην καρδιά της πειραϊκής αγοράς, μια ανάσα από το λιμάνι, άνοιξε ολόφρεσκο και σπαρταριστό, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, το νέο κατάστημα του παστουρματζίδικου της Ευριπίδου.

04.03.2016
Φωτογραφία: Studio Reskos

Στην καρδιά της πειραϊκής αγοράς, μια ανάσα από το λιμάνι, άνοιξε ολόφρεσκο και σπαρταριστό, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, το νέο κατάστημα του παστουρματζίδικου της Ευριπίδου. Τα εκλεκτά προϊόντα Μιράν, μαζί με μια γκάμα από σπέσιαλ λιχουδιές από όλη την Ελλάδα, φιλοξενούνται πλέον και στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Τσαμαδού 2 και Γούναρη.

Και τι δεν βρίσκουμε εδώ: τους διάσημους παστουρμάδες του από αρνίσιο, μοσχαρίσιο, βουβαλίσιο κρέας, τον κλασικό από καμήλα, αλλά και τα φοβερά σουτζούκια του, λουκάνικα βοδινά με ρίγανη, γροθοτυράκια Σύρου, βουβαλίσιο καβουρμά Μπόρα, τσαλαφούτι Ευρυτανίας και γραβιέρα Κάσου, και πολλά πολλά άλλα. Στο κατάστημα του Πειραιά διοργανώνονται, όπως ακριβώς και στην Αθήνα, πλήθος γευσιγνωσιών με όλα τα καλούδια που πωλούνται στα μαγαζιά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών