Μικρό και ανεπιτήδευτο το Junior does wine, που βρίσκεται στο ύψος της γνωστής καντίνας της Μιχαλακοπούλου, βασίζεται σε value for money ετικέτες μικρών και νέων παραγωγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σομελιέ Βασιλική Γαλάνη έχει επιμεληθεί μια λίστα 60 κρασιών σε φιάλη και 12 επιλογών σε ποτήρι οι οποίες θα ανανεώνονται συχνά. Ανάμεσα σ’ εκείνες που σερβίρονται αυτή την εποχή: Μαλαγουζιά Αναστασίου, Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου και φρουτώδη, ισπανικά ροζέ.
Τον κατάλογο συμπληρώνουν spritz όπως το Hugo Rosemary, με elderflower, prosecco, σόδα, λεμόνι και δεντρολίβανο, μπίρες, ένα virgin κοκτέιλ και πιάτα που τρώγονται στη μέση και χωρίς μαχαιροπήρουνα. Ευχαριστηθήκαμε την μπρουσκέτα με κεράσια, κατσικίσιο τυρί και φουντούκια και το χαριτωμένο πλατώ τυριών με καλαθάκι Λήμνου ρολαρισμένο σε ζάχαρη και σουσάμια, chèvre με τριμμένα λουλούδια και μπλε τυρί με φουντούκι και φράουλα
Το καλοκαίρι οι παρέες προτιμούν τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο, αλλά με τις πρώτες βροχές θα γεμίσει σίγουρα το φιλόξενο πατάρι και η καμπυλωτή μπάρα στον εσωτερικό χώρο.