ΕΞΟΔΟΣ

Στο Junior does wine θα πιούμε κρασιά μικρών παραγωγών

60 κρασιά σε φιάλη και 12 επιλογές σε ποτήρι θα βρούμε στο μενού του νέου wine bar στα Ιλίσια, που δίνει έμφαση σε value for money ετικέτες.

13.09.2021
Στο Junior does wine θα πιούμε κρασιά μικρών παραγωγών

Μικρό και ανεπιτήδευτο το Junior does wine, που βρίσκεται στο ύψος της γνωστής καντίνας της Μιχαλακοπούλου, βασίζεται σε value for money ετικέτες μικρών και νέων παραγωγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σομελιέ Βασιλική Γαλάνη έχει επιμεληθεί μια λίστα 60 κρασιών σε φιάλη και 12 επιλογών σε ποτήρι οι οποίες θα ανανεώνονται συχνά. Ανάμεσα σ’ εκείνες που σερβίρονται αυτή την εποχή: Μαλαγουζιά Αναστασίου, Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου και φρουτώδη, ισπανικά ροζέ.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν spritz όπως το Hugo Rosemary, με elderflower, prosecco, σόδα, λεμόνι και δεντρολίβανο, μπίρες, ένα virgin κοκτέιλ και πιάτα που τρώγονται στη μέση και χωρίς μαχαιροπήρουνα. Ευχαριστηθήκαμε την μπρουσκέτα με κεράσια, κατσικίσιο τυρί και φουντούκια και το χαριτωμένο πλατώ τυριών με καλαθάκι Λήμνου ρολαρισμένο σε ζάχαρη και σουσάμια, chèvre με τριμμένα λουλούδια και μπλε τυρί με φουντούκι και φράουλα

Το καλοκαίρι οι παρέες προτιμούν τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο, αλλά με τις πρώτες βροχές θα γεμίσει σίγουρα το φιλόξενο πατάρι και η καμπυλωτή μπάρα στον εσωτερικό χώρο.

Junior does wine

Μαιάνδρου 5, Ιλίσια

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Wine Bar

Αθήνα

Ιλίσια

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών