ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Zeas Pizza στη Νέα Σμύρνη, 50 χρόνια ιστορία!

Στην Νέα Σμύρνη βρίσκεται το εστιατόριο Zeas Pizza, με το καθημερινά χειροποίητο ζυμάρι και την μυστική συνταγή της σάλτσας.

28.08.2023
Zeas Pizza στη Νέα Σμύρνη, 50 χρόνια ιστορία!

Η ιστορία της Zeas Pizza, που αποτελεί μια από τις πρώτες -αν όχι την πρώτη- πιτσαρίες της Ελλάδας, ξεκινάει από το 1973. Εδώ και 50 χρόνια, η Zeas Pizza, που βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη, Αιγαίου & Βιζυηνού 2-4, προσφέρει στους επισκέπτες της το αυθεντικό καναδέζικο στυλ πίτσας με το αφράτο ζυμάρι. Ενώ, η μυστική συνταγή της σάλτσας της αποτελεί άλυτο γρίφο, για όποιον έχει προσπαθήσει να την ανακαλύψει με κάθε μπουκιά, αλλά τον αφήνει με την αξέχαστη την εμπειρία της κάθε δοκιμής.
Με την πρώτη μπουκιά καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για χειροποίητη ζύμη, η οποία παρασκευάζεται καθημερινά από έμπειρους τεχνίτες. Η τέχνη της παρασκευής της πίτσας με αφράτο ζυμάρι, έχει περάσει πια από γενιά σε γενιά και αναλλοίωτος παραμένει ο σεβασμός στην ποιότητα, αλλά και την ποσότητα των υλικών της.
Ο συνδυασμός της στρατηγικά σταθερής συνεργασίας με επώνυμους προμηθευτές, της πολυετούς τόσο παρουσίας στον χώρο της εστίασης, όσο και εμπειρίας στην κουζίνα, προσφέρει μοναδικές γευστικές απόλαυση σε κάθε επισκέπτη της Zeas Pizza. Γευστικές απολαύσεις που ο καθένας μπορεί βρει τόσο στο ζεστό περιβάλλον της, όσο και με παράδοση στον χώρο σας!

Κατά την διάρκεια της καθημερινής λειτουργίας του καταστήματος, επώνυμα προϊόντα παραλαμβάνονται και προετοιμάζονται κατάλληλα. Η καθημερινότητα στο εστιατόριο ξεκινάει πάντα με τις απαραίτητες προετοιμασίες για κάθε πιάτο του μενού.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η προετοιμασία για τις πίτσες. Οι έμπειροι τεχνίτες της Zeas Pizza, ζυμώνουν και «πατάνε» το ζυμάρι μέχρι να πάρει την τελική μορφή της βάσης της πίτσας.
Στην συνέχεια το αφήνουν να «ξεκουραστεί» μέχρι να το έρθει η ώρα να προσθέσουν την σάλτσα -με την μυστική συνταγή.

Ταυτόχρονα, οι τεχνίτες τις πίτσας ζυμώνουν τόσο τα μοναδικά ψωμάκια που προσφέρονται ως συνοδευτικό στις μακαρονάδες και τις σαλάτες, όσο και τις μπρουσκέτες που αποτελούν ένα από τα νέα πιάτα στο μενού!

Παράλληλα με τους τεχνίτες της πίτσας, ο έμπειρος μάγειρας προετοιμάζει τις παρασκευές τόσο για τα ζυμαρικά όσο και για τα κρεατικά, που και αυτά αποτελούν μια καινούργια επιλογή στο μενού.

Τέλος, η καθημερινή παρασκευή των φρέσκων σαλατών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας της κουζίνας.

Με κάθε σπίσκεψη στην Zeas Pizza της Νέας Σμύρνης, αμέσως το βλέμμα μαγνητίζεται από την ζεστή ατμόσφαιρα της ανακαινισμένης αίθουσας, αλλά και από τον άνετο εξωτερικό της χώρο.

Κάθε φορά αναρωτιέσαι τι να πρωτο-επιλέξεις από το μενού, καθώς όλες οι επιλογές είναι πολύ λαχταριστές. Σε συνδυασμό και με τις νέες επιλογές που έχουν εμπλουτίσει το μενού, η τελική απόφαση χρειάζεται πάντα τον χρόνο της. 

Κατά παράδοση, οι αποφάσεις πάντα ξεκινάνε με την επιλογή της πίτσας.

Στην συνέχεια, η σκέψη μας οδηγείται στις μακαρονάδες «απλές», φούρνου ή θαλασσιών;

Σίγουρο είναι πως αναρωτιόμαστε, «με ορεκτικό και σαλάτα όμως τι κάνουμε;»

Ειδικά, όταν κοιτάξουμε το νέο μένου με τα κρεατικά και τα κρασιά, η ανυπομονησία μας για την γευστική απόλαυση μεγαλώνει!

Και όταν φτάσει η στιγμή για το γλυκό, το μενού κρύβει το αποκορύφωμα της απόλαυσης. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες βλέπουν, μεταξύ άλλων, την επιλογή του Choco Calzone (πανδεσία!)

Zeas Pizza

Αιγαίου και Βιζυηνού 2, Νέα Σμύρνη

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών