Ας έχουμε κατά νου ότι ένα αλειφωτό ή καπνιστό τυρί ή μία φέτα απάκι μπορεί να ενθουσιάσει το παιδί περισσότερο από το γενικό «ζαμπόν – τυρί του τοστ», καθώς επίσης ότι μπορεί το βραστό κολοκυθάκι να μην τους πολυαρέσει, αλλά να βρουν ενδιαφέρον ένα ωμό, λεπτό, τραγανό κολοκυθομπαστουνάκι.

Γι’ αυτό δεν σας προτείνουμε να κρύψετε τα λαχανικά και να κοροϊδέψετε τα παιδιά. Απλώς να τους δώσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν σε διαφορετική μορφή, ώστε να ανακαλύψουν νέες γεύσεις. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι δεν τους αρέσει το αφαιρούμε.

Μέσα από τις ακόλουθες ιδέες σίγουρα θα βρούμε αυτά που θα λατρέψουν. Και θα λατρέψετε και εσείς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών