ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούριΣάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι
10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το ανοιχτό σάντουιτς με φιλέτο ψαριού σε κρούστα ψωμιού και μυρωδικών ξεκινάμε και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον μαϊντανό, με τα ψίχουλα ψωμιού, τον παπαρουνόσπορο (προαιρετικά), το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.
  3. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου ή άλλο ρηχό ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τα φιλέτα ψαριού.
  4. Μοιράζουμε πάνω στα φιλέτα το μείγμα μυρωδικών - ψωμιού και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
  5. Αλείφουμε την μπαγκέτα με τη σος ταρτάρ, μοιράζουμε τη ρόκα και βάζουμε από πάνω τα φιλέτα.
  6. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 97.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών