Γρήγορο, εύκολο, πεντανόστιμο.

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον μαϊντανό, με τα ψίχουλα ψωμιού, τον παπαρουνόσπορο (προαιρετικά), το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.
  3. Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου ή άλλο ρηχό ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τα φιλέτα ψαριού.
  4. Μοιράζουμε πάνω στα φιλέτα το μείγμα μυρωδικών - ψωμιού και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
  5. Αλείφουμε την μπαγκέτα με τη σος ταρτάρ, μοιράζουμε τη ρόκα και βάζουμε από πάνω τα φιλέτα.
  6. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών