Από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, bartender του Bookali.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ρούμι με το Grand Marnier και προσθέτουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μπίτερς και αφήνουμε το κοκτέιλ να πάρει μια γρήγορη βράση. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και γαρνίρουμε με τη φλούδα πορτοκαλιού. Πίνεται ζεστό ή χλιαρό.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών