![Μαρούλι στα κάρβουνα με πορτοκάλι, άνηθο και ξινομυζήθρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/05/marouli_sta_karvouna-me-portokali-anitho-kai-xinomizithra-gastronmos-420x560.jpg?v=1684865455)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κοκτέιλ chocolate to loose your lover, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα μπρίκι σε μέτρια φωτιά, το ρούμι με το Grand Marnier.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα μπίτερς και αφήνουμε το κοκτέιλ να πάρει μια γρήγορη βράση.
- Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και γαρνίρουμε με τη φλούδα πορτοκαλιού.
- Το κοκτέιλ chocolate to loose your lover πίνεται ζεστό ή χλιαρό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 45.