ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSmoky MargaritaSmoky Margarita
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το Fig’s Punch, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα βαθύ κατσαρολάκι όλα τα υλικά και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην πάρουν βράση, για 10 λεπτά, μέχρι να διαλυθούν η ζάχαρη, το μέλι και το πετιμέζι και να αρωματιστεί το κρασί από τα σύκα.
  2. Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε σε ποτήρι του κρασιού με παγάκια.
  3. Γαρνίρουμε με ένα κομμένο στα δύο σύκο περασμένο σε ένα κλαράκι ρίγανης ή θυμαριού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Οινοχόος, τεύχος 47.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών