Ο Γιώργος Μπάγκος του «Dos Agaves», βράζει αποξηραμένα σύκα με Κοτσιφάλι.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μην πάρουν βράση, για 10 λεπτά, μέχρι να διαλυθούν η ζάχαρη, το μέλι και το πετιμέζι και να αρωματιστεί το κρασί από τα σύκα. Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε σε ποτήρι του κρασιού με παγάκια. Γαρνίρουμε με ένα κομμένο στα δύο σύκο περασμένο σε ένα κλαράκι ρίγανης ή θυμαριού.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών