Από τον Λυκούργο Χριστοθανόπουλο, bartender του Hide and Seek

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά και τριμμένο πάγο, χτυπάμε πολύ καλά για περίπου 10 δευτερόλεπτα και σουρώνουμε πάνω από ένα ποτήρι (ή ποτιστήρι) με φρέσκο τριμμένο πάγο. Γαρνίρουμε με κόκκους πιπεριού και βασιλικό.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών