
8'
προετοιμασία
45' παρασκευή
Σύνολο: 53'
Υλικά
Βάρος: για περίπου 500-600 γρ.Διαδικασία
- Σε μια ρηχή κατσαρόλα βάζουμε τις ντομάτες, τα μήλα και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
- Όταν το γλυκό αρχίσει να δένει και γίνουν κάπως διάφανα τα μήλα, ρίχνουμε το τσίπουρο, συνεχίζουμε τον βρασμό για 1 ακόμη λεπτό και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.