10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τον μεζέ για τσίπουρο με αυγοτάραχο και λιαστό σύκο, πρώτα μοιράζουμε το τσίπουρο σε 2 ποτήρια.
  2. Ρίχνουμε στο καθένα από 2 σταγόνες ταμπάσκο και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε από 1 φέτα αυγοτάραχο στο μισό σύκο, διπλώνουμε στη μέση και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα.
  4. Στην υγειά μας!

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά σύκα

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά φρούτα

Άρθρα και Συνταγές με Τσίπουρο + Ρακή

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών