10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τον μεζέ για τσίπουρο με αυγοτάραχο και λιαστό σύκο, πρώτα μοιράζουμε το τσίπουρο σε 2 ποτήρια.
- Ρίχνουμε στο καθένα από 2 σταγόνες ταμπάσκο και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε από 1 φέτα αυγοτάραχο στο μισό σύκο, διπλώνουμε στη μέση και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα.
- Στην υγειά μας!
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.