Σίγουρα ένας άνδρας δεν κολακεύεται κρατώντας ένα frozen daiquiri φράουλας… Θέλει ένα ποτό ανάλογο με το χαρακτήρα, τις δραστηριότητές του. Αν ανήκετε στους κλασικούς, που όμως δεν διστάζουν να δοκιμάσουν μια νέα εκδοχή στο αγαπημένο τους κοκτέιλ, τότε το ποτό σας είναι το Dirty Martini (2 μεζούρες βότκα, 1 σταγόνα άλμη από ελιές. Χτυπάτε με πάγο στο σέικερ, σερβίρετε σε ποτήρι του Μαρτίνι και προσθέτετε 1 ολόκληρη ελιά).

Όσοι έχουν την τάση να μελετούν κάθε κίνηση τους σίγουρα εκτιμούν ένα πολύπλοκο blended ουίσκι. Στους άνδρες των σπορ, πάλι, ταιριάζει ένα bourbon ή Tennessee ουίσκι, ενώ για τους διανοούμενους ένα καπνιστό Islay malt είναι ό,τι πρέπει. Αν, όμως, αγαπάτε τη σαμπάνια, μπορείτε να παραγγείλετε ένα Bolli Stoli: 3 μεζούρες πολύ καλά παγωμένη βότκα Stolichnaya Cristall, σερβιρισμένη σε flute, που απογεμίζει με επίσης παγωμένη σαμπάνια Bollinger.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 1

4 Negroni

Manhattan

Διαδικασία

4 Negroni

  1. Ανακατεύετε σε σέικερ με πάγο και σουρώνετε σε ποτήρι του λευκού κρασιού με μία φέτα πορτοκάλι.

Παραλλαγή

  1. Μπορείτε να παραλείψετε το τζιν και να ακολουθήσετε την υπόλοιπη διαδικασία, αλλά να σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι με πάγο, που θα απογεμίσετε με σόδα. Ετσι, θα έχετε ένα εξαιρετικό Americano.

Manhattan

  1. Γεμίστε το σέικερ με πάγο, προσθέστε τα ποτά, ανακατέψτε χωρίς να χτυπήσετε και σερβίρετε σε ποτήρι του Μαρτίνι με ένα κερασάκι και μία φλούδα πορτοκαλιού.

Παραλλαγή

  1. Αντικαταστήστε το bourbon με σκωτσέζικο ουίσκι και θα έχετε ένα φανταστικό Rob Roy Cocktail.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών