10' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, μέτρια κομμένες, σε 2 κουτ. σούπας λάδι για 5 λεπτά. Σε ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε στο υπόλοιπο λάδι το δεντρολίβανο με τη δάφνη και το σκόρδο για 3 λεπτά, σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, σοτάρουμε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το ξίδι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον κρόκο, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε για άλλα 20 λεπτά, με σκεπασμένο σκεύος. Αφαιρούμε τη δάφνη και το δεντρολίβανο, ρίχνουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
  2. Στο ποτήρι μας ένα Pinot noir δεξαμενής.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών