![Η θερινή πράσινη (ωμά κολοκύθια, αβοκάντο και αγγούρι)](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/i-therini-prasini-oma-kolokythia-avokanto-kai-aggoyri-gastronomos-420x560.jpg?v=1719401755)
5'
προετοιμασία
12' ψήσιμο
Σύνολο: 17'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα κροστίνι με καβουρμά, αγγουράκι τουρσί και ξερό σύκο, κάνουμε ως εξής: Στις φέτες του ψωμιού μοιράζουμε (με τη σειρά) το αγγουράκι τουρσί, τον καβουρμά, χοντροτριμμένο πιπέρι και τα ντοματίνια.
- Αλατίζουμε και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσει λίγο η ντομάτα.
- Απλώνουμε τις φέτες σύκου και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.