5' προετοιμασία
12' ψήσιμο
Σύνολο: 17'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα κροστίνι με καβουρμά, αγγουράκι τουρσί και ξερό σύκο, κάνουμε ως εξής: Στις φέτες του ψωμιού μοιράζουμε (με τη σειρά) το αγγουράκι τουρσί, τον καβουρμά, χοντροτριμμένο πιπέρι και τα ντοματίνια.
  2. Αλατίζουμε και ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσει λίγο η ντομάτα.
  3. Απλώνουμε τις φέτες σύκου και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Ξερά σύκα

Άρθρα και Συνταγές με Σύκο

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών