Μην τρομάξετε από το πολύ υγρό που θα δείτε όταν ανοίξετε το καπάκι. Τα μύδια, ανοίγοντας, θα βγάλουν όλη τη θάλασσα που έχουν κρατήσει, για τον λόγο αυτό δεν προσθέτουμε καθόλου αλάτι στη συνταγή αυτή.

Μην τρομάξετε από το πολύ υγρό που θα δείτε όταν ανοίξετε το καπάκι. Τα μύδια, ανοίγοντας, θα βγάλουν όλη τη θάλασσα που έχουν κρατήσει, για τον λόγο αυτό δεν προσθέτουμε καθόλου αλάτι στη συνταγή αυτή.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.