20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Για τη σαλάτα

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

Σαλάτα

  1. Σε μια λεκανίτσα τρίβουμε με τις παλάμες μας το λάχανο με λίγο αλάτι, μέχρι να «μαραθεί».
  2. Το στύβουμε, το βάζουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, τα καρύδια και πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε.

Σάλτσα

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη για 1-2 λεπτά, μέχρι να φτιάξουμε λεία σάλτσα.

Σερβίρισμα

  1. Βάζουμε στη σαλάτα το αχλάδι, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών