Η συνταγή αυτή έχει καταγραφεί στην έκδοση «Χανιώτικες γαστρονομικές διαδρομές» – Αγροτικός Αύγουστος 2008.
![Aρνί στη γάστρα με κουσκούς, καπνιστή μελιτζάνα και πιπεριές Φλωρίνης](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/arni-sti-ga-stra-me-koyskoy-s-kapnisti-melitza-na-kai-piperie-s-flori-nis_gastronomos-420x560.jpg?v=1719327203)
Η συνταγή αυτή έχει καταγραφεί στην έκδοση «Χανιώτικες γαστρονομικές διαδρομές» – Αγροτικός Αύγουστος 2008.
Στο ποτήρι μας μια κόκκινη διεθνή ποικιλία από τους αμπελώνες των Χανίων, Syrah, Mourvedre.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 119.