5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: περίπου 300 γρ.Διαδικασία
- Για την ταχινοσαλάτα με μαϊντανό, αλέθουμε στο μπλέντερ τον μαϊντανό, το αλάτι, το σκόρδο και τον χυμό για 1 λεπτό.
- Σταματάμε και προσθέτουμε το ταχίνι και το νερό.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σερβίρουμε σε μπολάκι, γαρνίροντας, αν θέλουμε, με λίγα φύλλα μαϊντανού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 24.