20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για την ταμπουλέ ξεκινάμε και σε ένα μπολ καλύπτουμε το πλιγούρι με βραστό νερό και αφήνουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Το σουρώνουμε και στραγγίζουμε καλά.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο και το αγγούρι.
- Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το λεμόνι, αλατοπίπερο και λάδι.
- Αφήνουμε λίγο, για να μαριναριστούν τα υλικά, και σερβίρουμε.