ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαμπουλέ με ψητές μελιτζάνες και ξινομυζήθραΤαμπουλέ με ψητές μελιτζάνες και ξινομυζήθρα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για την ταμπουλέ ξεκινάμε και σε ένα μπολ καλύπτουμε το πλιγούρι με βραστό νερό και αφήνουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
  2. Το σουρώνουμε και στραγγίζουμε καλά.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο και το αγγούρι.
  4. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το λεμόνι, αλατοπίπερο και λάδι.
  5. Αφήνουμε λίγο, για να μαριναριστούν τα υλικά, και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών