![Φασολάκια λαδερά, φουρνιστά, με όλα τα υλικά από την αρχή στο ταψί](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/09/fasolakia-ladera-foyrnista-me-ola-ta-ylika-apo-tin-archi-sto-tapsi-gastronomos-420x560.jpg?v=1694518505)
15'
προετοιμασία
15'
αναμονή
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σαλάτα ταμπουλέ, αρχικά καλύπτουμε το πλιγούρι, σε ένα μπολ, με βραστό νερό.
- Αφήνουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Στη συνέχεια, το σουρώνουμε και το στραγγίζουμε καλά.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο και το αγγούρι και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε το λεμόνι, αλατοπίπερο και λάδι.
- Αφήνουμε λίγο, για να μαριναριστούν τα υλικά, και σερβίρουμε τη σαλάτα ταμπουλέ.