Απίστευτα δροσερή και μυρωδάτη, η λιβανέζικη αυτή σαλάτα είναι και εύκολη και χορταστική.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το πλιγούρι. Ρίχνουμε βραστό νερό τόσο ώστε να το καλύψει.
  2. Το αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
  3. Το στραγγίζουμε καλά, το αδειάζουμε σε σαλατιέρα και το αφρατεύουμε με ένα πιρούνι.
  4. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών