ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιούΜπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιού
20' παρασκευή
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με καβούρι και αυγό ποσέ, ξεκινάμε βράζοντας αρκετό νερό σε βαθύ κατσαρολάκι, ρίχνουμε 1 κουτ. σούπας ξίδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  2. Σπάμε 1 αυγό, το ρίχνουμε στο νερό και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά, μέχρι να σφίξει το ασπράδι. Με τρυπητή κουτάλα το βγάζουμε και το στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλαμβάνουμε με άλλα 3 αυγά.
  3. Χοντροκόβουμε τα σπαράγγια και τα μοιράζουμε στις φέτες ψωμιού. Ραντίζουμε με λίγο λάδι.
  4. Μοιράζουμε τη καβουρόψιχα, τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 141.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών