ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠαντζάρια με σπανάκι και πορτοκάλιΠαντζάρια με σπανάκι και πορτοκάλι
10' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 10'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για τη σαλάτα με παντζάρια και κύμινο, βράζουµε τα παντζάρια σε αλατισµένο νερό για 1 ώρα ή µέχρι να µαλακώσουν. Τα αφήνουµε µέχρι να κρυώσουν αρκετά ώστε να τα κόψουµε.
  2. Σε ένα βαθύ µπολ χτυπάµε µε ένα πιρούνι το ελαιόλαδο µε το ξίδι από κόκκινο κρασί, το κύµινο και φρεσκοτριµµένο µαύρο πιπέρι για να φτιάξουµε ένα ντρέσινγκ.
  3. Φορώντας λαστιχένια γάντια, έτσι ώστε να µη λεκιάσει τα χέρια µας ο χυµός από τα παντζάρια, ξεφλουδίζουµε τους ζεστούς βολβούς. 
  4. Κόβουµε τα παντζάρια στη µέση και µετά σε λεπτές φέτες και τα βάζουµε στο µπολ µε το ντρέσινγκ.
  5. Προσθέτουµε το κρεµµύδι, τον µαϊντανό και αλάτι και ανακατεύουµε καλά.
  6. Σερβίρουµε ζεστή τη σαλάτα με παντζάρια και κύμινο ή σε θερµοκρασία δωµατίου.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Παντζάρια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών