ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοτόσουπα με ρύζι, αυγολέμονοΚοτόσουπα με ρύζι, αυγολέμονο
20' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για την πικάντικη κοτόσουπα, ζεσταίνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το καρότο, το κρεμμύδι, την πάπρικα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν λίγο τα υλικά.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 2 λίτρα νερό και το δαφνόφυλλο.
  3. Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
  4. Αποσύρουμε και αφαιρούμε τη δάφνη.
  5. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε την πικάντικη κοτόσουπα.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Πουλερικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών