ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτοματοκεφτέδες με σαντορινιά φάβαΝτοματοκεφτέδες με σαντορινιά φάβα
30' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
45' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 45'

Υλικά

Μερίδες: 20 - 23 τμχ.

Διαδικασία

  1. Αλατίζουμε καλά τα κολοκύθια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι για 45 λεπτά.
  2. Τα στύβουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Πλάθουμε 20-23 κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
  4. Ζεσταίνουμε άφθονο ελαιόλαδο σε βαθύ σκεύος, σε μέτρια φωτιά, και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε δόσεις μέχρι να χρυσίσουν.
  5. Τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
  6. Συνοδεύουμε με φέτα μαλακή, ανακατεμένη με λίγο ζεστό γάλα και ρίγανη.

Στο ποτήρι μας ροζέ κρασιά, ιδανικά για τα λαδερά λαχανικά του Σεπτεμβρίου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών