20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε κατσαρόλα βράζουμε σε άφθονο νερό τις φακές σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά όχι να λιώσουν.
  2. Τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε ελαφρώς.
  3. Αφήνουμε να κρυώσουν.
  4. Σε σαλατιέρα ανακατεύουμε τις φακές με όλα τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας ροζέ από Αγιωργίτικο, Merlot.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Φακές

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών