ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚατσικάκι λεμονάτο με ξινόχοντρο, αμπελοβλάσταρα και μάραθοΚατσικάκι λεμονάτο με ξινόχοντρο, αμπελοβλάσταρα και μάραθο
10' προετοιμασία
1 ώρα και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 40'

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Για το κατσικάκι με μάραθο και μουστάρδα στο φούρνο προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Απλώνουμε το κρέας σε ένα μέτριο, σχετικά βαθύ ταψί και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να αναμειχθούν.
  4. Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κατσίκι και το ανακατεύουμε να καλυφθεί καλά.
  5. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  6. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.

Άρθρα και Συνταγές με Κατσίκι

Άρθρα και Συνταγές με Μάραθος

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών